Wegańskie i bezglutenowe krakersy Graham
Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Wegańskie i bezglutenowe krakersy Graham może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. Ten przepis służy 25. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz gałkę muszkatołową, mleko migdałowe, sól morską zbożową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Krakersy Graham [wersja bezglutenowa i wegańska], Krakersy Graham Bezglutenowe, oraz Krakersy Graham (Bezglutenowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i wyłóż dużą blachę do pieczenia z pergaminem paper.In małą miskę, ubić razem wszystkie mokre składniki.
Dodać kaszę gryczaną i zwinięte płatki owsiane do szybkiego blendera i zmiksować na wysokiej wysokości do uzyskania drobnej mąki forms.In dużą miskę, ubić razem suche składniki.
Dodaj mokrą mieszaninę do suchej mieszanki i dobrze wymieszaj łyżką, aż się połączy i nie ma suchych plam mąki.Uformuj ciasto na 2-3 kulki i umieść po kolei na lekko posypanej mąką macie nieprzywierającej. Lekko mąkę wałek do ciasta (jeśli to konieczne)i rozpocząć rozwałkowywanie ciasta, aż masz prostokąt, który jest o 1/8 cala grubości. Ciasto trochę pęknie, ale jest to całkowicie normalne.
Pokrój krakersy w dowolne kształty za pomocą foremek do ciastek, krajalnicy do pizzy/krajalnicy do ciasta lub noża do cięcia kształtów, które chcesz. Użyłem 2-calowego kwadratowego noża ze skośną krawędzią.
Umieść każdy kawałek na blasze do pieczenia, pozostawiając 1/2 cala między każdym. Wsadź kilka otworów widelcowych do każdego krakera. Powtórzyć z pozostałym ciastem.
Piec przez 10 minut, a następnie wyjąć z piekarnika i ostrożnie obrócić każdy krakers łopatką. Obróć patelnię i wróć do piekarnika na 6-7 minut dłużej, aż będzie złoty. Ostrożnie przenieś krakersy do regału chłodzącego na 15 minut.Przechowywać krakersy w szklanym słoiku lub pojemniku na blacie lub zawinąć i zamrozić na później.