Wegańskie i bezglutenowe krakersy Graham

Wegańskie i bezglutenowe krakersy Graham
Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Wegańskie i bezglutenowe krakersy Graham może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. Ten przepis służy 25. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz gałkę muszkatołową, mleko migdałowe, sól morską zbożową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Krakersy Graham [wersja bezglutenowa i wegańska], Krakersy Graham Bezglutenowe, oraz Krakersy Graham (Bezglutenowe) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° i wyłóż dużą blachę do pieczenia z pergaminem paper.In małą miskę, ubić razem wszystkie mokre składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Dodać kaszę gryczaną i zwinięte płatki owsiane do szybkiego blendera i zmiksować na wysokiej wysokości do uzyskania drobnej mąki forms.In dużą miskę, ubić razem suche składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki OwsianePłatki Owsiane
GrykaGryka
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj mokrą mieszaninę do suchej mieszanki i dobrze wymieszaj łyżką, aż się połączy i nie ma suchych plam mąki.Uformuj ciasto na 2-3 kulki i umieść po kolei na lekko posypanej mąką macie nieprzywierającej. Lekko mąkę wałek do ciasta (jeśli to konieczne)i rozpocząć rozwałkowywanie ciasta, aż masz prostokąt, który jest o 1/8 cala grubości. Ciasto trochę pęknie, ale jest to całkowicie normalne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
4
Pokrój krakersy w dowolne kształty za pomocą foremek do ciastek, krajalnicy do pizzy/krajalnicy do ciasta lub noża do cięcia kształtów, które chcesz. Użyłem 2-calowego kwadratowego noża ze skośną krawędzią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
Kolorowe Posypki Lub Małe KropkiKolorowe Posypki Lub Małe Kropki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
5
Umieść każdy kawałek na blasze do pieczenia, pozostawiając 1/2 cala między każdym. Wsadź kilka otworów widelcowych do każdego krakera. Powtórzyć z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Piec przez 10 minut, a następnie wyjąć z piekarnika i ostrożnie obrócić każdy krakers łopatką. Obróć patelnię i wróć do piekarnika na 6-7 minut dłużej, aż będzie złoty. Ostrożnie przenieś krakersy do regału chłodzącego na 15 minut.Przechowywać krakersy w szklanym słoiku lub pojemniku na blacie lub zawinąć i zamrozić na później. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W37 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia3
Magazyn