Wegańskie Ciasto Dyniowe

Wegańskie Ciasto Dyniowe
Wegańskie ciasto dyniowe to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 1215 kalorii. Na 8,08 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Mieszanka dyni, masło migdałowe, melasa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia87
Magazyn