Wegańskie Batony Figgy
Wegańskie bary Figgy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten wegański przepis służy 16 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz regularne, sos jabłkowy, figi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Go Dairy Free. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Spróbuj Wegańskie Batony Figgy, Figgy Bary, oraz Figgy Jam! dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odetnij łodygi fig i włóż je, daktyle i migdały do robota kuchennego. Zmielić na grubą pastę. Wymieszaj pozostałe składniki nadzienia (stopniowo dodawaj do wody) i przetwarzaj do wymieszania. Odstawić.Rozgrzej piekarnik do 375 F.
Połącz suche składniki w misce do mieszania.Wymieszać mokre składniki, dobrze wymieszać do gęstej konsystencji (jeśli mieszanina jest jeszcze trochę mokra, pozostaw ją na kilka minut, zanim kontynuuj mieszanie).Naciśnij połowę mieszanki skorupy na dnie naoliwionej, ośmiocalowej kwadratowej patelni do ciasta (użyj drewnianej łyżki).
Rozprowadzić mieszaninę fig równomiernie na skórce.Wygładzić pozostałą mieszaninę skorupy nad nadzieniem.
Piec przez około 30 minut, lub do lekko rumiane.Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed cięciem na pręty (proponuję odczekać co najmniej kilka godzin, przed cięciem).