Wegański Gulasz Karaibski

Wegański Gulasz Karaibski
Przepis wegański gulasz karaibski jest gotowy w około 2 godziny i 10 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni środkowoamerykańskiej. To danie główne ma 276 kalorii, 12g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.23 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz okra, fasolę, pomidory z puszki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj BUSH ' s® Caribbean One-Pot gulasz, Gulasz ze słodkich ziemniaków po karaibsku, oraz Wolno Gotujący Karaibski Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić brązowy ryż i wodę do wrzenia w rondlu na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki i ciecz została wchłonięta, 45 do 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Przyprawowa Lawry'sSól Przyprawowa Lawry's
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Miejsce Collard zieleni i 2 obrane ząbki czosnku cały w garnku; dodać tyle wody, aby pokryć. Gotować, aż collards są miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Collard GreensCollard Greens
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Drenaż.
4
Okra połączyć, pomidory, dynia chayote, i 2 zmiażdżone ząbki czosnku w oddzielnym dużym garnku; doprowadzić do wrzenia i gotować, aż okra rozmrożony, o 5 protokół. Zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu; doprawić mielonym imbirem, koprem, mielonym kminkiem i kolendrą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChayoteChayote
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Imbir W ProszkuImbir W Proszku
Kminek MielonyKminek Mielony
KoperKoper
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Dodaj zielenie collard; gotować na wolnym ogniu, aż smaki się zmieszają, co najmniej 40 minut (1 godzina dla najlepszego smaku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
6
Fasolę rozgnieść razem z pastą pomidorową w misce; dodać do gulaszu. Wymieszać ugotowany ryż i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Ryż GotowanyRyż Gotowany
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodać łyżkę mąki do zagęszczenia, w razie potrzeby. Dostosuj przyprawy do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn