Wegański drobiazg morelowy z posypką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj wegańskiej moreli z posypką. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 1100 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 6,15 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz dużo posypki, galaretki wegetariańskiej, sok z moreli, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 26 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto Z Lukrem Karmelowym I Posypką Morelowo-Imbirową, Drobiazg Morelowy, oraz Drobiazg morelowo-wiśniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pakuj plasterki ciasta na dnie dużej szklanej miski.
Wierzch z morelami i łyżką na kilka łyżek soku.
Dodać granulki do dzbanka i dopełnić do poziomu 1 pint, mieszać aż granulki się rozpuściły, a następnie zalać ciasto.
Drobiazg włóż do lodówki, aż galaretka się ustawi.
Łyżka kremu nad galaretką i wygładzić.
Dodaj bitą śmietanę bez mleka lub mleko kokosowe ad wierzchnią warstwę (opcjonalnie), następnie przykryj posypką i wróć do lodówki, aż będziesz gotowy do podania.