Wegańska Zupa Brokułowa
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie zupy? Wegańska zupa z brokułów może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, nerkowce, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 532 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest świetne. Spróbuj Wegański krem z brokułów zupa, Wegańska Zupa Z Brokułów Przepis, oraz Zingy Wegańska Zupa Brokułowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiksować orzechy nerkowca i 1 szklanka bulionu warzywnego w blenderze, aż będzie gładka, około 1 minuty.
Do dużego garnka wlać pozostałe 4 szklanki bulionu warzywnego; dodać ziemniaki i cebulę. Doprowadzić do duszenia, przykryć i gotować przez 5 protokół. Wymieszać z brokułami i bazylią; powrócić na wolnym ogniu. Przykryć i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 10 protokół.
Wymieszać mieszaninę nerkowca do zupy; dodać sól i czarny pieprz. Doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu i natychmiast zdjąć z ognia.
Połowę zupy przełożyć do blendera, zmiksować na gładką masę. Do garnka wrzucić zmiksowaną zupę i dobrze wymieszać.