(Web Exclusive) Runda 2: Edamame z makaronem
Runda 2: Edamame z makaronem może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja zawiera 473 kalorie, 19g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz sól i pieprz, cebula, parmezan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Spróbuj Makaron okrągły i okrągły, Makaron z Ricottanem i Edamame, oraz Sałatka Makaronowa Do-Ahead Edamame dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Makaron ugotować zgodnie z Instrukcją w pudełku.
Podczas gdy makaron jest gotowanie saute boczek na średniej patelni na średnim ogniu, aż boczek jest brązowy i chrupiące.
Połowę nadmiaru tłuszczu z boczku wylać z patelni.
Dodaj resztki edamameand saute przez 2 minuty.
Dodać ugotowany makaron, doprawić solą i pieprzem i wymieszać tak, aby makaron był dokładnie pokryty tłuszczem boczku.
Przełożyć do miski i w razie potrzeby polać parmezanem.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek, doprawić solą i pieprzem, do smaku i smażyć przez 2 minuty.
Dodaj edamame i saute przez 4 minuty, aż edamame są ogrzewane przez i cebula są miękkie.