Warzywny Ryż Feta

Warzywny Ryż Feta
Warzywny ryż Feta to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis zawiera 4 porcje z 370 kalorii, 9g białka, oraz 10g tłuszczu każdy. Za 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 2 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka octu winnego, wody, sera feta i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grecki ryż cytrynowy i koperkowy z fetą (Urządzenie Do Gotowania ryżu), Latkes warzywny i Feta, oraz Pieczone warzywa i feta tostada.

Instrukcje

1
Umieść ryż i wodę w średniej wielkości garnku. Doprowadź wodę do wrzenia, po ugotowaniu zmniejsz ogień do wrzenia, przykryj garnek i gotuj ryż do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
W dużej misce wymieszaj czerwoną cebulę, seler i ogórek. Pokrusz fetę do miski. Przykryj mieszankę warzyw ugotowanym ryżem, przykryj i odstaw na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
WarzywaWarzywa
OgórekOgórek
SelerSeler
Ser FetaSer Feta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Wrzuć warzywa i fetę z olejem i octem i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
OcetOcet
Ser FetaSer Feta
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn