Warzywny Ryż Feta
Warzywny ryż Feta to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis zawiera 4 porcje z 370 kalorii, 9g białka, oraz 10g tłuszczu każdy. Za 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 2 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka octu winnego, wody, sera feta i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grecki ryż cytrynowy i koperkowy z fetą (Urządzenie Do Gotowania ryżu), Latkes warzywny i Feta, oraz Pieczone warzywa i feta tostada.
Instrukcje
Umieść ryż i wodę w średniej wielkości garnku. Doprowadź wodę do wrzenia, po ugotowaniu zmniejsz ogień do wrzenia, przykryj garnek i gotuj ryż do miękkości.
W dużej misce wymieszaj czerwoną cebulę, seler i ogórek. Pokrusz fetę do miski. Przykryj mieszankę warzyw ugotowanym ryżem, przykryj i odstaw na 5 minut.
Wrzuć warzywa i fetę z olejem i octem i podawaj.