Warzywny Gulasz Wołowy
Need a dairy free main course? Warzywny gulasz wołowy może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 302 kalorie, 26g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, groszek, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Gulasz wołowo-warzywny, Warzywny Gulasz Wołowy, oraz Gulasz wołowo-warzywny.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku, brązową wołowinę ze wszystkich stron w oleju; odcedzić.
Dodaj 4 szklanki wody, cebulę, seler, marchew, ziemniaki i bulion. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 25-30 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Wymieszać z groszkiem. Doprowadzić do wrzenia.
Połączyć mąkę i pozostałą wodę, aż będzie gładka; dodać do mieszaniny wołowiny. Gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje i bąbelkami.