Warzywa Grillowane Po Tajsku
Tajskie grillowane warzywa to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 181 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Mieszanka czosnku, sok z limonki, sos rybny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Gotowane Na Parze I Zielone Warzywa Z Tajskim Sosem Kokosowym, Grillowana wołowina po tajsku z makaronem, oraz Kurczak Z Grilla Po Tajsku (Gai Yang) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średniej.
Paprykę i bakłażan pokroić wzdłuż na ćwiartki i włożyć do dużej miski do mieszania.
Dodaj czosnek i kolendrę, do moździerza i tłuczku, i zmiażdż je na grubą pastę.
Przenieść pastę do miski z warzywami.
Dodaj pozostałe składniki i wrzucić do herbu dobrze. Umieścić na gorącym grillu i gotować przez około 5 do 7 protokół z każdej strony.