Warstwy szynki i kiełbasy

Warstwy szynki i kiełbasy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj szynki i kiełbasy Stratan. Jedna porcja zawiera 541 kalorii, 29g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.1 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka bulionu z kurczaka, pieczona szynka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Warstwy Kiełbasy, Warstwy jajek i kiełbasek, oraz Włoskie Warstwy Kiełbasy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rozłóż chleb na 2 duże blachy do pieczenia i piec w górnej i dolnej części piekarnika przez 10 minut, lub aż złoty i chrupiące; przesuń patelnie z góry na dół iz przodu do tyłu w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance rozpuść masło w oliwie z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4
Dodaj cebulę, seler i jalapeo i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmiękną, 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Dodać włoskie kiełbaski i gotować, rozbijając wszelkie duże kawałki, aż nie będzie już różowy, 8 protokół. Wymieszać z szynką, andouille, tymiankiem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Kiełbasa AndouilleKiełbasa Andouille
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
6
Przełożyć do dużej miski do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Do mięsa dodać Gruyre, parmezan i chleb. W innej misce, ubić jajka, bulion i pół na pół i dodać do mieszanki mięsa i chleba; wrzucić, aż równomiernie wymieszane i zwilżone. Przykryć warstwy plastikiem i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Masło 4-quart szklane lub ceramiczne naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
10
Przełożyć warstwy na przygotowane naczynie do pieczenia i wygładzić powierzchnię. Posmarować dużą blachą folii i przykryć nią naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
11
Piec warstwy w środku piekarnika przez 30 minut, lub aż ledwo ustawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Wyjąć folię i piec przez 45 minut dłużej, lub aż warstwy jest bulgotanie i wierzch jest złoty i chrupiący.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
13
Ostudzić przez 15 minut przed podaniem
14
Zrobić z wyprzedzeniem: upieczone warstwy można przechowywać w temperaturze pokojowej do 4 godzin. Podgrzać przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Magazyn