Wakacyjny Budyń Ajerkoniak
Wakacyjny budyń ajerkoniak wymaga około 20 minut od początku do końca. Za $1.8 za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 520 kalorii, 9g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Mieszanka mieszanki budyniu waniliowego, mielonej gałki muszkatołowej, serka śmietankowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. 2 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Z łyżką wynik 21%, to danie nie jest tak ogromne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Ajerkoniak rogalik budyń chlebowy z karmelowym syropem Ajerkoniakowym, Ajerkoniak Wakacyjny, oraz Ajerkoniak Wakacyjny.
Instrukcje
Zmiażdż cztery ciasteczka; odłóż Pozostałe ciasteczka na bok do dekoracji. W małej misce połącz zmiażdżone ciasteczka, okruchy krakersów graham i masło. Podziel na osiem serwujących potraw.
W dużej misce ubij serek śmietankowy, aż będzie gładki. Stopniowo ubijaj w 1 szklance ajerkoniaku.
Dodaj mleko, mieszankę budyniową, ekstrakt, gałkę muszkatołową i pozostały ajerkoniak. Ubijaj na niskich obrotach przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Wlej około 3/4 szklanki do każdego naczynia. Przykryj i wstaw do lodówki na 8 godzin lub na noc.
Udekoruj bitą polewą i zarezerwowanymi ciasteczkami.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Pudding można łączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "