Wakacyjne Czekoladowe Batoniki Zbożowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc wypróbuj świąteczne batony zbożowe. Ten bezmleczny przepis służy 36 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka wakacje " kolorowe cukierki powlekane cukierki czekoladowe, cukier, masło orzechowe, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Batoniki Zbożowe Z Białej Czekolady, Czekoladowe Batoniki Zbożowe Oreo & M&M, oraz Masło orzechowe, czekolada i batony owsiane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskaj dno i boki patelni 13x9 cali sprayem do gotowania. W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać cukier i syrop kukurydziany do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z masłem orzechowym do rozpuszczenia.
W bardzo dużej misce, wymieszać płatki i masło orzechowe mieszaninę z drewnianą łyżką, aż płatki są równomiernie pokryte. Wymieszać 1 filiżankę cukierków.
Naciśnij mieszankę zbóż na patelni. Natychmiast posypać pozostałą 1/2 szklanki cukierków; naciśnij lekko palcami.
Odstawić około 30 minut, aż ostygnie. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 6 rzędów.