Wędzone tarty z goudą i szynką

Wędzone tarty z goudą i szynką
Wędzone tarty z Goudanem i szynką wymagają około 30 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 24 porcje z 59 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Za 32 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka szalotki, opakowań wonton, szynki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co nie jest tak doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Wędzone tarty z Goudanem i szynką, Sałatka z szynką i wędzoną goudą, oraz Sałatka z szynką i wędzoną goudą.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników. Dodaj ser, szynkę i żurawinę. Spryskaj jedną stronę każdego opakowania wonton sprayem do gotowania. Delikatnie dociśnij do miniaturowych kubków na muffinki, pokrytą stroną do góry. Łyżka 1 łyżka mieszanki sera do każdego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Piec w temperaturze 350° przez 10-14 minut lub do momentu, aż skórki będą złotobrązowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
W razie potrzeby posyp świeżym szczypiorkiem; podawać na ciepło. Przechowuj resztki w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Szczypiorekświeży Szczypiorek

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na Tart. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn