Strudel z chardego i koziego sera o indyjskich smakach
Przepis Strudel z Chard-i-koziego sera z indyjskimi smakami jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.29 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto filo, ząbki czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Strudel Z Pieczarkami I Kozim Serem Z Syropem Balsamicznym, Tęczowy Omlet Z Szalotką I Kozim Serem, oraz Chard Szwajcarski z burakami, kozim serem i rodzynkami.
Instrukcje
1
Na dużej patelni, rozgrzać olej, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać koper włoski, kminek i kminek i gotować na dużym ogniu, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kminku
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
¼ łyżeczki Oregano
3
Dodać cebulę, czosnek i posiekane łodygi chard i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
Chard Szwajcarski
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodać liście boćwiny, doprawić solą i pieprzem i gotować na dużym ogniu, aż zmięknie i jakakolwiek ciecz odparuje, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chard Szwajcarski
5
Ostudzić, a następnie złożyć kozi ser. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ser Kozi
6
Rozgrzej piekarnik do 375 i wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Na powierzchni roboczej, masło i stos cztery arkusze ciasta phyllo; masło górnej blachy.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Wina Fram Chenin Blanc z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.