Veggie Lasagne
Przepis Veggie lasagne może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 10 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 23G białka, 12g tłuszczu i w sumie 365 kalorii. Ten przepis służy 18. Za 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz częściowo odtłuszczony ser mozzarella, parmezan, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać białka, możesz podążać za tym daniem głównym z Przepis Na Obroty Jabłek jako deser. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bardzo Wegetariańska Lasagne, Veggie Lasagne, oraz Veggie Lasagne dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie w małej misce ubij jajka, białka, ser ricotta, pietruszkę, bazylię, oregano i pieprz; odstawić.
W każdym z dwóch 13-calowych. x 9-w. naczynia do pieczenia pokryte sprayem do gotowania, rozprowadź 1 szklankę sosu do spaghetti.
Odcedź makaron; umieść trzy makarony na sosie do spaghetti w każdym naczyniu.
Ułóż każdą ćwiartkę mieszanki ricotta, 1 szklankę sosu spaghetti, 1 szklankę sera mozzarella, trzy makarony lasagne i połowę zielonej fasoli. Posyp każdą pozostałą mieszanką ricotty, 1 szklanką sosu do spaghetti, pozostałym makaronem lasagne, sosem do spaghetti i serem mozzarella.
Przykryj i zamroź jedną zapiekankę do 3 miesięcy.
Piecz pozostałą lasagne bez przykrycia w temperaturze 375° przez 40-45 minut lub do momentu, gdy szampan i brzegi lekko się zrumienią.
Odstaw na 10 minut przed podaniem.
Aby użyć mrożonej lasagne: rozmrozić w lodówce na noc.
Wyjmij z lodówki 30 minut przed pieczeniem. Przykryj i piecz w temperaturze 375° przez 1-1/4 do 1-1/2 godzin lub do musującego.
Odstaw na 10 minut przed podaniem.