Ugotuj książkę: Sachertorte

Ugotuj książkę: Sachertorte
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc daj gotować książkę: Sachertorte spróbować. Ten przepis służy 12. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 32 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka konfitur morelowych, masła, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ugotuj książkę: PBJ, Gotuj książkę: Chili, oraz Ugotuj książkę: Gorący Garnek z łososiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby torte, Rozgrzej piekarnik do 177°. masło dwie 8-calowe okrągłe patelnie do ciast lub spryskaj sprayem nonstick. Dno patelni wyłożyć papierem do pieczenia. Pył z mąką i wystukać nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Umieść czekoladę w żaroodpornej misce i ustaw misę na patelni z gotującą się wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Podgrzewaj, mieszając od czasu do czasu, aż czekolada się rozpuści i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
4
Wyjąć miskę z ognia i pozostawić czekoladę do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
W dużej misce, ubić masło i 3/4 szklanki cukru z mikserem elektrycznym, aż bardzo lekkie i puszyste, o 3 protokół. Ubij w żółtkach po kolei, skrobając boki miski w razie potrzeby. Beat w morelowej brandy i schłodzonej czekolady. Odstawić. Umyć i osuszyć trzepaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brandy MorelowaBrandy Morelowa
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
W innej dużej misce ubij białka z pozostałą 1/4 cukru, aż utworzą miękkie szczyty. Wymieszać 1/3 ubitych białek do mieszaniny czekolady, aby ją rozjaśnić, następnie ostrożnie złożyć pozostałe białka, aż pozostanie tylko kilka smug bieli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Posypać 1/2 szklanki mąki na ciasto i złożyć aż włączone. Powtórzyć z pozostałą 1/2 szklanki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
8
Podzielić ciasto między dwoma patelniami ciasto i piec, aż są dmuchane wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
Wyjmij ciasta z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia na stojaku z drutu przez 15 minut. Uruchom nóż wokół krawędzi każdej patelni i odwrócić każde ciasto na talerzu. Odklej pergamin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
10
Aby zrobić glazurę, przynieś konfitury morelowe i brandy morelową do wrzenia w średnim rondlu na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować, aż mieszanina zgęstnieje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MoreloweKonfitury Morelowe
Brandy MorelowaBrandy Morelowa
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
11
Zdjąć z ognia i odstawić.
12
Umieść jedną warstwę torte na talerzu wyłożonym dwoma kawałkami papieru woskowego(wyrównaj je tak, aby każdy kawałek pokrywał połowę talerza i lekko nachodzą na środek).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
13
Warstwę tortów rozprowadzić 1/2 mieszanki dżemu morelowego. Top pozostałą warstwą torte i rozprowadzić ją z pozostałą mieszaniną dżemu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem MorelowyDżem Morelowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
DżemDżem
14
Odstawić podczas tworzenia polewą czekoladową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
15
Umieścić posiekaną czekoladę w małej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
16
Rozgrzać śmietanę w małym rondelku na małym ogniu, aż osiągnie gotować na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
17
Wlać czekoladę i odstawić 2 minuty, a następnie mieszać, aż będzie gładka. Masło wymieszać na gładką masę. Wymieszać z morelową brandy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brandy MorelowaBrandy Morelowa
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
18
Natychmiast wlać glazurę na ciasto. Za pomocą szpatułki przesuniętej wygładzić szkliwo na górze i bokach torte, upewniając się, że całkowicie go zakryć. Przechowywać w lodówce ciasto, aż glazura jest ustawiona, o 1 godzinę. Delikatnie wyciągnij arkusze papieru woskowego spod niego, pokrój w cienkie kliny i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
19
Uwaga: dżem morelowy można zastąpić marmoladą pomarańczową, a brandy morelową likierem pomarańczowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marmolada PomarańczowaMarmolada Pomarańczowa
Brandy MorelowaBrandy Morelowa
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
Dżem MorelowyDżem Morelowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn