Ugotuj książkę: pieczeń wieprzowa z tymiankiem i pietruszką
Gotuj książkę: pieczona wieprzowina z tymiankiem i pietruszką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje $6.95 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 350g białka, 234g tłuszczu, oraz w sumie 3614 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sól i grubo zmielony pieprz, ząbki czosnku, szynkę piknikową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Książka: "Pieczony łosoś z koprem włoskim, pietruszką i pomidorem, Ugotuj książkę: pieczony indyk Magee, ziemniaki pietruszki i duszona cukinia, oraz Ugotuj książkę: pieczeń żeberka wieprzowego z rozmarynem i szałwią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. przyciąć szynkę piknikową, a następnie pokroić w prostokąt o tej samej długości co polędwica.
Usuń liście z tymianku i wymieszaj z natką pietruszki.
Posypać miksturą szynkę piknikową, następnie posypać czosnkiem i szalotką. Dobrze doprawić solą.
Polędwicę ułożyć wzdłuż jednej strony szynki piknikowej, następnie zwinąć szczelnie wieprzowinę. Zawiąż sznurkiem kuchennym i zawiń w pieprz.
Piec w piekarniku, często obracając, przez 2 godziny, aż mocno karmelizowany. Pieczeń można jeść na ciepło lub na zimno.