Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc daj gotować książkę: makaron z serem z Soubise. Ten przepis służy 6 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 366 kalorii. Jeśli masz Panko bułka tarta, papryka, parmigiano-reggiano, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 346 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: ser Pimento, Gotuj książkę: makaron z serem Carroty, oraz Ugotuj książkę: ser Burekas.
Instrukcje
1
Zrobić Soubise: rozpuścić połowę masła na średniej patelni na średnim ogniu i dodać cebulę i szczyptę soli. Gotować, mieszając, aż cebula będzie ładnie karmelizowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
W małym rondlu na średnim ogniu roztopić pozostałe masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać szalotkę i szczyptę soli na trzy palce i gotować, aż część wody gotuje się z masła, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Dodać mąkę, wymieszać, aby wymieszać ją z masłem i gotować, aż mieszanina nabiera tostowego aromatu, kilka minut. Stopniowo ubijaj mleko i mieszaj z płaską drewnianą łyżką lub łopatką, aby upewnić się, że mąka nie przykleja się do dna patelni, aż sos dojdzie do duszenia i zgęstnieje, kilka minut więcej. Wymieszać szczyptę soli na trzy palce, ocet winny biały, sherry, sos rybny, sucha musztarda, czarny pieprz, gałka muszkatołowa, cayenne i wędzoną paprykę (jeśli używasz).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny Biały
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Musztarda W Proszku
Sos Rybny
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać cebulę do sosu i mieszać aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Przenieść sos do blendera i proces aż do puréed, lub purée na patelni z blenderem ręcznym. Utrzymuj SOS ciepły na małym ogniu. Powinieneś mieć około 2 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Gotować makaron tylko do al dente, odcedzić, powrót go do garnka. Użyj 1 łyżkę masła do smarowania na 9-na-13-cala naczynia do pieczenia lub innego odpowiednio wielkości, naczynia żaroodpornego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
Połowę sera Franche posypać soubise i mieszać aż do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do Podania
Comte
10
Zdjąć z ognia i zalać makaron. Wrzucić makaron i wlać do naczynia do pieczenia. Top z pozostałą Franche. Makaron można piec natychmiast lub później w ciągu dnia, lub można go przykryć i schłodzić do 3 dni przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Comte
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Posyp makaron Parmigiano-Reggiano (jeśli używasz). W małej misce, wrzucić panko z pozostałym roztopionym masłem i rozprowadzić to na górze. Przykryć folią aluminiową i piec do ogrzania, około 30 minut (dłużej, jeśli został schłodzony w lodówce).
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano Reggiano
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego