Ugotuj książkę: czekoladowe ciasteczka Chunkocino

Ugotuj książkę: czekoladowe ciasteczka Chunkocino
Gotuj książkę: czekoladowe ciasteczka Chunkocino mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Ten przepis służy 28. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sodę oczyszczoną, ekstrakt z wanilii, mocno brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Gotuj książkę: świąteczne ciasteczka czekoladowe, Ugotuj książkę: ciasteczka z żurawiną i białą czekoladą, oraz Gotuj książkę: Meksykańskie ciasteczka czekoladowe Crackle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odstawić około 1/2 szklanki kawałków czekolady do późniejszego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki CzekoladyKawałki Czekolady
2
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól wymieszać w małej misce, aby napowietrzyć i połączyć; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
W misce miksera stojącego, ubić masło z płaskim mocowaniem wiosła na średniej prędkości, aż do kremowego, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Dodaj oba cukry stopniowo i kontynuować bicie na dużej prędkości, aż lekkie i puszyste, o 2 minuty więcej, skrobanie w dół miski raz lub dwa razy; beat w stalówki, mielona kawa, i wanilia. Beat in the egg.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa MielonaKawa Mielona
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Dodać mieszaninę mąki, mieszając tylko, aż niektóre smugi mąki nadal pozostają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6
Dodaj większą ilość kawałków czekolady i beat aż tylko połączone. Schłodzić ciasto przez co najmniej 2 godziny lub przez noc. Ciasto można zamrozić na okres do 1 miesiąca, dobrze zapakować w plastik i umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; rozmrozić w lodówce na noc przed kontynuowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki CzekoladyKawałki Czekolady
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
7
Umieść stojaki w górnej i dolnej trzeciej części piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 325°: F. Linia 2 galaretki-Roll patelnie z pergaminem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Kropla przez obficie zaokrąglone łyżkę stołową (używam Zeroll # 40 miarka) 2 cale od siebie na przygotowanych patelniach. Używając zarezerwowanych kawałków czekolady, naciśnij kawałki czekolady na każdym ciastku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki CzekoladyKawałki Czekolady
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
9
Piec przez 10 do 12 minut, aż będzie jasno złoty kolor. Ciasteczka będą trochę miękkie w środku i mocniejsze na brzegach. Schłodzić na patelniach ustawionych na stojakach przez 5 minut, a następnie przesunąć pergamin na stojaki, aby całkowicie schłodzić ciasteczka. Przechowywać w temperaturze pokojowej do 3 dni w hermetycznym pojemniku w pojedynczych warstwach oddzielonych papierem pergaminowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia0
Magazyn