Ugotuj książkę: budyń chlebowy rabarbarowy z sosem Whiskey
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc daj gotować książkę: rabarbarowy budyń chlebowy z sosem Whiskey spróbować. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,39 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, rabarbar, whisky i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 112 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ugotuj książkę: budyń z kozim serem, Gotuj książkę: kotlety wieprzowe Tennessee Whiskey, oraz Budyń chlebowy z sosem Whiskey dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, ubić razem jajka, mleko, pół i pół, 1/4 szklanki cukru, wanilia, i sól. Wymieszać chleb z mieszaniną jaj, przykryć miskę i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut lub do 2 godzin, pchając chleb do płynu od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Rozgrzej piekarnik do 191°. Posmaruj 8-calową kwadratową patelnię do pieczenia. W średniej misce, połączyć rabarbar, pozostałe 1/4 szklanki cukru, i cynamon. Delikatnie wymieszać mieszaninę rabarbaru z mieszaniną chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół