Ugotuj książkę: brokuły i Pesto Tagliatelle

Ugotuj książkę: brokuły i Pesto Tagliatelle
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj gotować książkę: brokuły i Pesto Tagliatelle spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.74 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 662 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka bazylii, tagliatelle, pesto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gotuj książkę Party Planner: Czarny Tagliatelle z Mątwy, Ugotuj książkę: Mostaccioli z pomidorowym Pesto, oraz Ugotuj książkę: pieczone pomidory i Pesto z pestek dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki umyć, obrać i pokroić na bardzo cienkie wióry za pomocą obieraczki speed.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
2
Wytnij małe różyczki brokułów z głowy i odłóż je na bok. Połowę cienkiej łodygi wzdłuż, a następnie cienko pokroić. Wybierz liście bazylii i odrzuć łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
B CukierB Cukier
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
3
Doprowadzić dużą patelnię osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać łodygi tagliatelle i brokułów i gotować zgodnie z instrukcjami opakowania tagliatelle. Dwie minuty przed tagliatelle jest gotowane, dodać brokuły i plastry ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
TagliatelleTagliatelle
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
5
Spuścić wszystko w durszlaku nad dużą miską, rezerwując trochę wody do gotowania i wrócić do patelni. Z grubsza posiekać połowę liści bazylii i dodać do patelni z pesto i połowę parmezanu. Daj to wszystko dobrze wymieszać, a jeśli sos jest zbyt gęsty dla Ciebie, dodać odrobinę wody do gotowania, aby go trochę rozrzedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Podziel makaron między miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Posypać resztą parmezanu i pozostałymi liśćmi bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
8
Podawać mu piękny dużą miskę sałatki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn