Tymianek cytrynowy miecznik ze szparagami

Tymianek cytrynowy miecznik ze szparagami
Cytrynowy tymianek miecznik ze szparagami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 29g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,82 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz steki z miecznika, liść laurowy, twarożek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Miecznik ze szparagami pachnącymi tymiankiem, Miecznik Cytrynowy Tymianek, oraz Jedna Patelnia Cytryna Tymianek Kurczak Szparagi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze lub robocie kuchennym przetwarzaj twarożek, aż będzie kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przełożyć twaróg do małej miski i wymieszać z mlekiem, 1 1/2 łyżeczki soku z cytryny, pietruszką, bazylią i 1/2 łyżeczki suszonego tymianku. Przykryć i schłodzić w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
Suszony TymianekSuszony Tymianek
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Umieść rybę w naczyniu do pieczenia 8x8 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Do naczynia wlać wodę i pozostały sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6
Umieść liść laurowy w wodzie, a pozostałą 1/2 łyżeczki suszonego tymianku posyp rybą. Przykryj naczynie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony TymianekSuszony Tymianek
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować po przetestowaniu widelcem i będzie nieprzezroczysta przez całą drogę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
W międzyczasie umieść szparagi w garnku na 1 cal wrzącej wody i przykryj. Gotować do miękkości, ale nadal firma, o 2 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
9
Drenaż.
10
Gdy ryba jest gotowa, przełożyć na półmisek i ułożyć szparagi obok ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
11
Podawać z sosem twarogowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn