Topienie tuńczyka w Oregonie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 646 kalorii, 40g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jeśli masz oliwę z oliwek, bazylię, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tuńczyk Oregon Topi Się, Sałatka z tuńczyka Bunk ' s Oregon Albacore, oraz Tuńczyk Topi Się.
Instrukcje
1
W średniej misce wymieszaj tuńczyka z cebulą, oliwą z oliwek, octem, bazylią i pokruszoną czerwoną papryką. Doprawić solą i pieprzem.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Darioush Signature Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 69 dolarów za butelkę.