Tuna Empanaditas

Tuna Empanaditas
Tunan Empanaditas jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 60 porcjami. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka kaparów, cebula, tunan w oliwie z oliwek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Tunan Empanaditas, Owoce Morza Empanaditas, oraz Empanaditas y pastelitos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wlać olej z tuńczyka do średniej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
TuńczykTuńczyk
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj cebulę na patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Tuńczyka rozgnieść w misce widelcem, następnie wymieszać z cebulą, oliwkami i kaparami. Obficie doprawić pieprzem i bardzo lekko solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaparyKapary
OliwkiOliwki
PieprzPieprz
CebulaCebula
SólSól
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Rozwałkuj 1 arkusz ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą lekko posypanego mąką wałka do ciasta na 13-calowy kwadrat.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
6
Wytnij 30 naboi foremką do ciastek z mąką i wyrzuć ozdoby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
7
Umieść 1/2 łyżeczki mieszanki tuńczyka na środku każdej rundy. Trzymaj 1 wypełnioną rundę w dłoni, a następnie zwilż krawędź palcem zanurzonym w wodzie. Kubek strony, a następnie złożyć ciasto na kształt półksiężyca, szczypanie krawędzi do uszczelnienia (tworzy to granicę do zagniatania).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
TuńczykTuńczyk
8
Przenieś empanadita do nieczystej dużej blachy do pieczenia i naciśnij z powrotem widelca na granicy Do Zaciskania. Formować więcej empanaditas z pozostałych rund, a następnie piec na blasze w środku piekarnika, aż złoty, 20 do 25 protokół. Tymczasem zrób więcej empanaditas z pozostałym arkuszem ciasta i nadzieniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
9
Piec w ten sam sposób. Fajne empanaditas na blasze do pieczenia na stojaku około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
10
Podawać na ciepło.
1
Empanaditas mogą być tworzone (ale nie pieczone) 1 tydzień wcześniej. Zamrozić w 1 warstwie na płytkiej patelni do pieczenia, a następnie przenieść do zamkniętych plastikowych toreb i przechowywać zamrożone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Piec mrożone empanaditas około 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Rabble Merlot. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Rabble Merlot
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia1
Magazyn