Trójkąty Z Podwójną Czekoladową Truflą

Trójkąty Z Podwójną Czekoladową Truflą
Trójkąty z podwójną czekoladową truflą to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz donice migdały, śmietanę do bicia, półsłodką czekoladę Piekarską i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Kubki Z Podwójną Truflową Czekoladą, Deser Truflowy Z Podwójną Czekoladą, oraz Trójkąty Truflowe Kahlúa.

Instrukcje

1
Umieść śmietanę do ubijania i białą czekoladę w misce do mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa na nośniku (50%) przez 2 minuty; mieszać, aż czekolada całkowicie się rozpuści. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Mikrofalówka 7 kwadratów półsłodkiej czekolady w misce do mikrofalówki przez 3 minuty; mieszać aż do całkowitego rozpuszczenia. Dolna linia 8-calowej kwadratowej patelni z papierem woskowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Rozprowadź roztopioną półsłodką czekoladę na cienkiej warstwie na papierze woskowym. Zamrozić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
4
Rozprowadzić mieszaninę białej czekolady równomiernie na półsłodkiej warstwie czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Posypać migdałami. Roztopić pozostały kwadrat półsłodkiej czekolady zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; skropić warstwami czekolady na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
( 23)( 23)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy.
7
Odstawić w temperaturze pokojowej na 15 minut przed cięciem na 9 kwadratów; przeciąć każdy kwadrat po przekątnej na pół, tworząc 2 Trójkąty. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 2 tygodni.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn