Trzy Serowe Muszle Makaronu Wołowego
Trzy-ser wołowina makaron muszle może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 360 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.88 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 2591 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Mieszanka muszli jumbo makaronu, woda, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest solidne. Podobne przepisy to Trzy Serowe Muszle Makaronu Wołowego, Zapiekane makarony z wołowiną, suszonymi pomidorami i szpinakiem, oraz Muszle makaronu i ser.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. gotować i odsączyć skorupy makaronu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
W 10-calowej patelni, gotować mieloną wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie ugotowane;odcedzić. Lekko ostudzić, około 5 minut.
W dużej misce, wymieszać sos do makaronu i wody.
Wlać 1 szklankę mieszanki sosu do makaronu na dnie niełuskanego 13x9-calowego (3-quart) szklanego naczynia do pieczenia. W średniej misce wymieszaj ser, 1 szklankę włoskiego sera, parmezan, jajko i gotowaną mieloną wołowinę. Łyżka heaping mieszanka łyżka do każdej powłoki. Ułóż nadziewane muszle na sosie w naczyniu do pieczenia.
Pozostałą część sosu zalać wierzchem, całkowicie pokrywając muszle. Przykryć folią.
Piec 40 do 45 minut lub do bąbelków i nadzienie serowe jest ustawiona.
Posypać pozostałym 1/2 szklanki włoskiego sera.
Piec 10 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Posypać natką pietruszki.