Trzy serowe Calzones może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,16 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 674 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą, jajko, ser ricotta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salami można śledzić to danie główne z Czekoladowy Deser Salami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szynka i ser Calzones, Ham ' N Cheese Calzones, oraz Easy 7-Ser Calzones dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Wymieszać mozzarella, ricotta, bazylia, szalotki, 1/4 szklanki parmezanu i bułki tartej w średniej misce, aż połączone. Ciasto do pizzy podzielić na 4 równe kawałki.
Rozwałkuj każdy kawałek na lekko posypanej mąką powierzchni na okrągło o średnicy od 7 do 8 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą Perłą
3
Łyżka jednej czwartej nadzienia na jednej połowie każdej rundy ciasta, pozostawiając 1/2-calową granicę. Lekko posmaruj krawędzie ciasta ubitym jajkiem; Złóż ciasto na nadzienie i zagniataj krawędzie widelcem, aby je uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
(Keebler)
4
Przenieść calzones do przygotowanej blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Posmaruj calzones z pozostałym ubitym jajkiem i wytnij 2 szczeliny w górnej części każdego, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)
6
Posypać calzones z pozostałych 2 łyżeczki parmezanu, następnie piec na złoty kolor i gotowane przez, 18 do 20 protokół.