Truskawkowy, rabarbarowy i różany głupiec
Truskawkowy, rabarbarowy i różany Głupek to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 3G białka, oraz 27 g tłuszczu. Mieszanka śmietany, sok z cytryny, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Świeży Truskawkowo-Rabarbarowy Głupiec, Prażony rabarbar z wodą różaną i sorbetem Truskawkowym, oraz Rabarbar Głupek dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz rabarbar, cukier i wodę i doprowadź do wrzenia. Przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż rabarbar rozpadnie, o 10 protokół. Odsłaniać i gotować, mieszając często, aż płyn odparuje i rabarbar jest gęsty i jammy, o 10 minut dłużej.
Przełożyć rabarbar do miski i przechowywać w lodówce do ostygnięcia. Wymieszać z syropem różanym i sokiem z cytryny.
W średniej misce ubij śmietanę, aż uformują się miękkie szczyty. Połowę rabarbaru wymieszać z 10 kieliszkami do wina lub parfait i polać połową pokrojonych truskawek i połową bitej śmietany. Powtórzyć z pozostałym rabarbarem, truskawkami i śmietaną.
Udekoruj płatkami róży i podawaj.