Truskawkowy, rabarbarowy i różany głupiec

Truskawkowy, rabarbarowy i różany głupiec
Truskawkowy, rabarbarowy i różany Głupek to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 3G białka, oraz 27 g tłuszczu. Mieszanka śmietany, sok z cytryny, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Świeży Truskawkowo-Rabarbarowy Głupiec, Prażony rabarbar z wodą różaną i sorbetem Truskawkowym, oraz Rabarbar Głupek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz rabarbar, cukier i wodę i doprowadź do wrzenia. Przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż rabarbar rozpadnie, o 10 protokół. Odsłaniać i gotować, mieszając często, aż płyn odparuje i rabarbar jest gęsty i jammy, o 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Przełożyć rabarbar do miski i przechowywać w lodówce do ostygnięcia. Wymieszać z syropem różanym i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W średniej misce ubij śmietanę, aż uformują się miękkie szczyty. Połowę rabarbaru wymieszać z 10 kieliszkami do wina lub parfait i polać połową pokrojonych truskawek i połową bitej śmietany. Powtórzyć z pozostałym rabarbarem, truskawkami i śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Udekoruj płatkami róży i podawaj.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn