Truskawkowo-Czekoladowy Drobiazg

Truskawkowo-Czekoladowy Drobiazg
Truskawkowo-czekoladowy drobiazg może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz vanillan instant pudding mix, truskawki, Devil ' s food Cake mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Truskawkowe Czekoladowe Tiramisu Trifle, Truskawkowy Drobiazg Z Białej Czekolady, oraz Truskawkowy Drobiazg dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wymieszaj ciasto zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, używając niesolonego masła, jajek i 1 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło NiesoloneMasło Niesolone
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
3
Wlać ciasto do 8-calowej kwadratowej metalowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Piec w temperaturze 350 przez 38 minut lub aż drewniany kilof wstawiony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Wyjąć z patelni; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Połączyć mleko i budyń wymieszać w średniej misce, mieszając trzepaczką 2 minuty. Przykryć i schłodzić 5 minut. Złóż w 1 pojemniku ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Pokroić ciasto na 1-calowe kwadraty.
8
Warstwa połowa ciasta w dnie 4-quart trifle miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Ciasto wymieszać z 2 łyżkami likieru, w razie potrzeby; połowę masy budyniowej rozprowadzić na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
10
Połówkę truskawek zalać budyniem. Rezerwa 1/4 szklanki pozostałej bitej polewy. Wierzch truskawek z pozostałą 1 1/4 szklanki ubitą polewą. Powtórz warstwy z pozostałym ciastem, likierem, w razie potrzeby, mieszanką budyniową i truskawkami. Przykryć i schłodzić 8 godzin. Dollop centrum drobiazgu z reserved 1/4 szklanki bitą polewą i skropić syropem czekoladowym tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonego Jogurtu O Niskiej Zawartości Tłuszczu I Czekolady2 Szklanki Mrożonego Jogurtu O Niskiej Zawartości Tłuszczu I Czekolady
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn