Truskawkowe Rabarbarowe Mini Placki
Truskawkowe rabarbarowe Mini placki to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 18. Jedna porcja zawiera 36 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś truskawki, żółtko, skórki z ciasta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini Placki Truskawkowo-Rabarbarowe, Truskawkowe Rabarbarowe Kruszonki Mini-Placki, oraz Mini Truskawkowe Placki Rabarbarowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. linia duży arkusz cookie z gotowania pergaminu papieru. W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj truskawki, rabarbar, 1/2 szklanki cukru, skrobię kukurydzianą i skórkę pomarańczową. Gotować na średnim ogniu 6 do 8 minut, stale mieszając, aż bąbelki i zgęstnieje. Lekko schłodzić.
Wyjmij skórki z ciasta z torebek; rozwiń na powierzchni roboczej. Z 2 1/2-calowy Okrągły foremka do ciastek, wyciąć 14 rund z każdej skorupy; reroll skrawki do cięcia 4 więcej rund z każdej skorupy. Na arkuszu ciastka, umieścić połowę rund ciasta 2 cale od siebie. Top każdy z 2 łyżeczki mieszanki owoców.
Obrzeża Skórki szczotkować wodą; na wierzchu pozostały placek ciasta. Mocno docisnąć krawędzie widelcem do uszczelnienia.
Przeciąć szczeliny w górnej części każdej rundy.
W małej miseczce ubić żółtko i śmietanę do ubijania; posmarować wierzchy ciast.
Posypać 2 łyżeczkami cukru.
Piec 20 do 25 minut lub do lekko rumiane.
Podawać na ciepło lub chłodno.