Truskawkowe Ciasto Jogurtowe
Truskawkowe ciasto jogurtowe może być tylko deser szukasz. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 407 kalorii. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz białka, olej roślinny, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 2 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Truskawkowe Ciasto Jogurtowe, Świeże Truskawkowe Ciasto Jogurtowe, oraz Świeże Truskawkowe Ciasto Jogurtowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Obficie nasmarować i lekko mąkę dwie 8-calowe lub 9-calowe okrągłe patelnie lub spryskać sprayem do pieczenia z mąką.
W dużej misce, ubić składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut.
Piec zgodnie z zaleceniami na polu 8-lub 9-calowe rundy. Fajne 10 minut. Uruchom nóż po bokach patelni, aby poluzować ciasta; usuń z patelni do stojaka chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Rozłóż 1/3 szklanki lukier na 1 ciasto warstwy w ciągu 1/4 cala krawędzi.
Pokrój około 10 truskawek na plastry 1/4 cala; ułóż na matowej warstwie. Top z drugiej warstwy. Bok i wierzch ciasta z pozostałym lukrem.
Pozostałe truskawki pokroić na pół; ułożyć na wierzchu ciasta. Przechowywać luźno w lodówce.