Trufle Czekoladowo-Wiśniowe

Trufle Czekoladowo-Wiśniowe
Trufle czekoladowo-wiśniowe to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 81 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleczną czekoladę, brandy wiśniową, wiśnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Trufle Wiśniowo-Czekoladowe, Trufle Czekoladowo-Wiśniowe, oraz Trufle Wiśniowe Pokryte Czekoladą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć wiśnie i brandy; przykryć i niech namoczyć na 1 godzinę lub aż wiśnie zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W małej misce umieść ciemną czekoladę. W małym rondlu, doprowadzić śmietanę tylko do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Polać czekoladą; ubijać na gładką masę. Wymieszaj ekstrakt i nasączone wiśnie płynem. Schłodzić do temperatury pokojowej, od czasu do czasu mieszając. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Kształt do 1-in. jaja.
5
Umieścić na blasze do pieczenia; przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
W kuchence mikrofalowej roztopić mleczną czekoladę; mieszać do uzyskania gładkiej masy. Połowę kulek zanurzyć w mlecznej czekoladzie, pozwalając nadmiar kapać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada MlecznaCzekolada Mleczna
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
7
Umieść na woskowanym papierze; odstawić do Ustawienia.
8
Rozpuść gorzką czekoladę; mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji. Pozostałe kulki zanurzyć w ciemnej czekoladzie, pozwalając nadmiar kapać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
9
Umieść na woskowanym papierze; odstawić do Ustawienia.
10
Skropić roztopioną czekoladą i udekorować perłowym pyłem. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia9
Magazyn