Trufle czekoladowe biszkoptowe

Trufle czekoladowe biszkoptowe
Trufle czekoladowo-biszkoptowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Ten przepis służy 30. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food wymaga podwójnej śmietany, owoców, czekolady i skórki pomarańczowej. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 57 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 6%. Podobne przepisy to Turrón de Chocolate (ciasto czekoladowo-biszkoptowe), Ciasto Czekoladowo-Biszkoptowe, oraz Ciasto Czekoladowo-Biszkoptowe.

Instrukcje

1
Śmietanę przełożyć na małą patelnię, a następnie doprowadzić do wrzenia. Czekoladki układamy w osobnych miseczkach, a następnie masło dzielimy między siebie. Przełóż połowę śmietany na każdą miskę czekolady. Pozostawić na około 1 min, a następnie mieszać do rozpuszczenia i wygładzenia. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Kruche bułki, owoce i skórkę pomarańczową podzielić między miseczki, wymieszać, a następnie schłodzić przez co najmniej 4 godziny, aż będą twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Ciasteczka KrucheCiasteczka Kruche
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Za pomocą łyżeczki wyjąć mieszanki i uformować małe trufle. Cukier puder przesiać na talerz i zwinąć w nim trufle z białej czekolady. Zrób to samo z kakao i trufle z ciemnej czekolady, a następnie schłodzić do czasu potrzebnego. Może być nadrobiony do dnia poprzedzającego.
Składniki, których będziesz potrzebować
TrufleTrufle
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćTwardy
Gotowe W23 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn