Trix ® Cereal Cake Pops

Trix ® Cereal Cake Pops
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Trix ® Cereal Cake Pops może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 267 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cukierki o smaku waniliowym, płatki zbożowe, mieszankę ciast i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Trix ® Cereal Crunch Cake, Tort Lodowy Trix, oraz Pops Zbożowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Zrobić i piec ciasto zgodnie z zaleceniami na polu 13x9-calowy patelni. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
W dużej misce, crumble cake; wymieszać lukier, aż dobrze wymieszane. Przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do czasu, aż będzie wystarczająco twardy, aby kształtować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozwałkuj ciasto na 48 (1 1/2 cala) kulek; umieść na arkuszu ciastek. Zamrozić od 1 do 2 godzin lub do momentu uzyskania jędrności. Tymczasem grubo zmiażdżyć płatki. Arkusz cookie linii z papieru woskowanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
W 1-quart microwavable miski, kuchenka mikrofalowa 12 oz powłoki cukierków odkryte na wysoki 1 minuta 30 sekund; wymieszać. Kontynuuj podgrzewanie w mikrofalówce i mieszanie w 15-sekundowych odstępach, aż do stopienia; mieszaj do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Usuń jedną trzecią kulek z zamrażarki. Używając 2 widelców, zanurz i rzuć każdą kulkę w powłoce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
6
Umieścić na woskowanym papierze wyłożonym arkuszem ciastek. Natychmiast posypać pokruszonymi płatkami. Roztopić pozostałą powłokę cukierków w partiach 12-uncji; zanurzyć pozostałe kulki i posypać płatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Umieścić w lodówce.
8
Aby służyć, ostrożnie włóż patyki do kulek tortowych. Wszystkie pozostałe kulki ciasta przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn