Tres Leches Ciasto

Tres Leches Ciasto
Tres Leches ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 226 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, cukier, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Kilka osób naprawdę lubi to Południowoamerykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tres Leches de Coco (Ciasto kokosowe Tres Leches), Tres Leches de Ron con Chocolate (czekoladowy Rum Tres Leches Cake), oraz Tres Leches Ciasto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę połączyć z proszkiem do pieczenia. Ubij masło i cukier w dużej misce z mikserem, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Zmiksuj wanilią. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki, ubijając, aż dobrze wymieszane po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
4
Wlać do patelni o wymiarach 13x9 cali rozpylonej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec 30 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Przebić ciepłe ciasto dużym widelcem w odstępach 1/2 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Połączyć 2% mleka, mleko skondensowane i mleko odparowane; wlać powoli na wierzch ciasta. (Mieszanka mleka będzie powoli wchłaniana przez ciasto.) Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
MlekoMleko
7
Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub aż będzie gotowy do podania. Ciasto mrozoodporne z chłodnym biczem tuż przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn