Tres Leches Ciasto
Tres Leches ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 9g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 58 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubiło to Południowoamerykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, białka, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tres Leches de Coco (Ciasto kokosowe Tres Leches), Tres Leches de Ron con Chocolate (czekoladowy Rum Tres Leches Cake), oraz Tres leches ciasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować ciasto, posmaruj naczynie do pieczenia 13 x 9 cali sprayem do gotowania; pył z 1 łyżką mąki.
W dużej misce umieścić sól i 4 białka; ubijać mikserem z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać 2/3 szklanki cukru, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Umieść 1 łyżeczkę wanilii i jajek w dużej misce; ubijaj, aż staną się gęste i blade (około 3 minut). Delikatnie złożyć mieszaninę białka jaj w mieszaninę jaj. Lekko łyżka 2/3 szklanki mąki do suchych miarek; wyrównać nożem. Delikatnie złożyć mąkę do mieszaniny jaj. Łyżka ciasto do przygotowanego naczynia.
Piec w temperaturze 350 przez 20 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po dotknięciu lekko w środku. Schłodzić 5 minut w patelni na stojaku z drutu.
Aby przygotować mieszaninę mleka, połącz pół na pół, mleko skondensowane i mleko odparowane. Przebić całą górę ciasta widelcem i wlać mieszaninę mleka na ciasto.
Aby przygotować bezę, ubij 3 białka mikserem z dużą prędkością do uzyskania piany.
Połączyć 1 szklankę cukru i 1/3 szklanki wody w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, bez mieszania, aż termometr candy zarejestruje 23
Wlać gorący syrop cukrowy cienkim strumieniem na białka jaj, ubijając z dużą prędkością. Wymieszać ze skórką i 1 łyżeczką wanilii.