Tradycyjny Żydowski Mandelbrot (Chleb Mandel)

Tradycyjny Żydowski Mandelbrot (Chleb Mandel)
Tradycyjny Żydowski Mandelbrot (chleb Mandel) jest bezmleczne i wegetariańskie chleb. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 58 kalorii. Ten przepis służy 48 i kosztuje 4 centów za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 74 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka oleju z pestek winogron, sól, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Chleb Mandel Bubbie Ruth, Chleb Mandelowy Z Ciemnej Czekolady, oraz Chleb Mandel Bubbie Ruth dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw stojak na środkowym poziomie piekarnika i rozgrzej do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W innej misce, ubić jajka ręcznie, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodać cukier i ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Ubić w ekstrakcie i oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Złóż mieszaninę mąki do mieszaniny jaj, aż cała mąka zostanie wchłonięta. Złóż orzechy, rodzynki i czekoladowe chipsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
7
Na lekko posmarowanej mąką powierzchni, naciśnij ciasto razem. Podziel ciasto na pół i zwiń każdą połowę w kłodę o długości patelni (14 do 18 cali).
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Umieść każdą kłodę na patelni i lekko spłaszczyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Piec do dobrze wyrośniętego i jędrnego, około 25-30 minut. Schłodzić kłody na patelniach i stojakach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Zresetuj stojaki w górnej i dolnej części piekarnika. Używając ostrego ząbkowanego noża, pokrój pieczone kłody po przekątnej około co 1/2 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Umieścić mieszaninę cynamon-cukier w płytkim naczyniu i włączyć pokrojone ciasteczka w nim. Powrót biszkopty do patelni, wyciąć bok w dół, i piec do wyschnięcia i chrupiące, do 20 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Przechowuj schłodzone ciasteczka między arkuszami pergaminu lub papieru woskowego w pojemniku z cyną lub plastikiem z ciasnym pojemnikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
KuchnieŻydowskie
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn