Tradycyjne Springerle
Tradycyjne Springerle może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 74 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 35 minut. Mieszanka cukru, mąki, cukru cukierniczego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Springerle, Pachnące Ajerkoniakiem Ciasteczka Springerle, oraz Najlepsze Tradycyjne Bolońskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko nasmaruj 4 arkusze ciastek.
Posypać nasionami anyżu. Odstawić do czasu potrzebnego.
Wymieszać mąkę i proszek do pieczenia razem w misce, aż dobrze wymieszane.
Umieścić jajka, cukier, i wanilia w dużej misce; beat do światła i spieniony, 5 do 8 protokół. Powoli mieszaj mieszaninę mąki, aż powstanie gęste ciasto.
Pracując z garściami ciasta, rozwałkuj ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię do grubości 1/4 cala. Lekko przesiej cukier na ciasto.
Umieść formy springerle na cieście; naciśnij mocno i równomiernie, aż konstrukcja formy zarejestruje się w cieście.
Usunąć pleśń. Użyj małego noża do cięcia wokół każdego ciastka i umieść na przygotowanych arkuszach ciastek. Powtarzać, aż całe ciasto zostanie wykorzystane. Przykryj ciasteczka lekką bawełnianą szmatką i pozostaw do wyschnięcia 8 godzin lub na noc.
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Piec ciasteczka w nagrzanym piekarniku, aż blaty są bladobrązowe i ustawić, 25 do 30 protokół. Chłodny na stojaku. Przechowywać w szczelnym pojemniku.