Przepis Touchdown brzoskwiniowy Cobbler może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Ten deser ma 684 kalorie, 9g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.47 za porcję. Jeśli masz brzoskwinie, sól, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Jiffy Peach Cobbler-brukarz, który możesz zrobić w każdej chwili, ze świeżych lub kupionych w sklepie brzoskwiń, Old Fashioned Peach Cobbler (A. K. A. Peach Puzzle), oraz Placek Brzoskwiniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: sześć małych żeliwnych patelni lub 6-do 8-uncji żaroodpornych ramekinów; 4-calowy okrągły nóż do ciastek
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1
Skórki wyjąć z brzoskwiń i pokroić w kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
2
Umieść w misce i wymieszać z cukrem, sokiem z cytryny, skrobią kukurydzianą i cynamonem.
Dodać brzoskwinie i bourbon i gotować na wolnym ogniu, aż płyn jest głównie gotowane off i brzoskwinie są po prostu miękkie, ale nie zbyt miękkie. Podziel brzoskwinie na 6 małych żeliwnych patelni lub 6-8 uncji żaroodpornych ramekinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Do polewania biszkoptów: w dużej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. Za pomocą noża do ciast, wymieszać masło do mieszaniny mąki, aż wygląda jak duże okruchy, ale nie jest całkowicie wymieszane. Wymieszać z maślanką i wymieszać, aż się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Karthauserhof Ruwer Riesling Trocken Grosses Gewachs. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
Dojrzałe owoce, jabłko, gruszka, trawa cytrynowa i zielona herbata. Delikatny, z ładną mineralnością, bardzo zrównoważony, złożony z długim wykończeniem.