Tosty Tapenade
Przepis tosty Tapenade jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 280 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ciabatta, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, paczka pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Sałatka szparagowa z jajkami gotowanymi i tostami z tapenady, Tapenade, oraz Tapenade dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik do 220C / 200C wentylator / Gaz
Pokroić ciabattę w 12-18 cienkich plastrów. Ułóż w 1 warstwie na blasze do pieczenia.
Skropić oliwą z oliwek, doprawić i piec przez 8-10 minut, lub do chrupkości. Tymczasem oliwki blitz, oliwa z oliwek extra virgin, pietruszka, kapary i czosnek do pasty. Doprawić czarnym pieprzem i rozprowadzić na tostach ciabatta.