Tosty francuskie z masłem migdałowym i galaretką

Tosty francuskie z masłem migdałowym i galaretką
Tosty francuskie z masłem migdałowym i galaretką to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Ten przepis służy 30. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka masła, jagody, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tosty francuskie z masłem orzechowym i galaretką, Tosty francuskie masło orzechowe i galaretka, oraz Tosty francuskie z masłem orzechowym i galaretką.

Instrukcje

1
W średnim rondlu połącz mrożone jagody z cukrem i 1/2 szklanki wody i doprowadź do wrzenia. Dusić na umiarkowanie małym ogniu, mieszając i kruszenia od czasu do czasu, aż jagody i sos są lekko zagęszczony, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
SOSSOS
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
W międzyczasie, w dużym naczyniu do pieczenia, ubić jajka z mlekiem. Ułóż kromki chleba na powierzchni roboczej i rozłóż 4 plastry równomiernie z masłem migdałowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło MigdałoweMasło Migdałowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Posypać 1/4 szklanki posiekanych migdałów na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
4
Konfitury malinowe rozłożyć równomiernie na pozostałych kromkach chleba i zamknąć kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MalinoweKonfitury Malinowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
5
Rozgrzej dużą patelnię i dodaj 1 łyżkę masła. Kanapki zanurzyć w mieszaninie jaj, naciskając na moczenie. Gotować na patelni na umiarkowanym ogniu, aż rumiane, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać pozostałe masło, odwrócić kanapki i gotować, aż złoty, o 3 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
7
Przenieść francuskie tosty na talerze i łyżka sosu z mieszanych jagód na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
SOSSOS
TostyTosty
8
Udekorować posiekanymi migdałami i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia2
Magazyn