Tosty Brie & bacon
Brie & bacon toasties zajmuje ok. 10 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 475 kalorii, 21g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food ma 19 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz rashers boczek, brie, słodowany chleb pszenny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa Pomidorowa Z Serem I Boczkiem, Zupa z kalafiora i boczku z serem musztardowym, oraz Bekon i Brie Fettuccine.
Instrukcje
Ustaw grilla na wysokości i umieść arkusz folii pod stojakiem grillowym, aby złapać soki do gotowania i zaoszczędzić na późniejszym zmywaniu.
Połóż boczek na stojaku i grilluj przez 2 minuty. Podczas grillowania pokrój ser (Postaraj się uzyskać około 8 długich plastrów) i rdzeń i pokrój gruszkę.
Kromki chleba umieść pod grillem na niecałą minutę, aż chleb zostanie równomiernie upieczony tylko z jednej strony. Miej oko na to cała minuta jest tylko trochę za długa i chleb może zacząć char.
Przełóż chleb i przykryj niepalone boki najpierw warstwą plasterków gruszki, następnie grillowany boczek, a następnie resztę plasterków gruszki. Nie martw się, jeśli wygląda trochę szorstko i gotowe to wszystko dodaje efektu. Przykryj brie na wierzchu i rozrzuć na orzechach pekan, z grubsza łamiąc je palcami.
Grilluj jeszcze przez minutę, aż ser się rozpuści i będzie sypki.
Wyjąć i zjeść od razu z rukolą lub rukolą na boku.