Toskańska Zupa pomidorowo-chlebowa-Pappa al Pomodoro
Toskańska Zupa pomidorowo-chlebowa-Pappan al Pomodoro to śródziemnomorska receptura, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 20g tłuszczu i w sumie 292 kalorii. Za $1.6 za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka ząbków czosnku, letnich pomidorów, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do Jesień. 14 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Kilka osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, który jest solidny. Podobne przepisy obejmują Pappan Al Pomodoro (zupa Chlebowo-pomidorowa), La pappan al pomodoro-zupa pomidorowa, oraz Zupa Chlebowo-pomidorowa (pappan Al Pomodoro).
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Posmaruj duży szeroki garnek oliwą z oliwek na średnim ogniu i dodaj cebulę. Dopraw solą i pokruszoną czerwoną papryką do smaku i gotuj, aż cebula będzie miękka i bardzo aromatyczna, około 8 do 10 minut. Wrzuć czosnek i gotuj jeszcze przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodaj wino i gotuj, aż zmniejszy się o połowę. Dodaj pomidory, dopraw solą do smaku i gotuj, aż pomidory będą naprawdę miękkie i soczyste, około 12 do 15 minut. Wrzuć całe liście bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Pracując partiami, ostrożnie zmiksuj pomidory w blenderze*. Włóż przecier pomidorowy do garnka i dodaj sok pomidorowy i chleb. Gotuj zupę na średnim ogniu, aż chleb całkowicie straci swój kształt, a zupa będzie naprawdę gęsta, około 20 minut. Skosztuj zupy i w razie potrzeby dostosuj przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecane: Sacramento)
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Barefoot Bubbly Pink Moscato. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Boso Szampan Różowy Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato jest słodki i soczysty z wybuchowymi aromatami i smakami. Najlepiej podawany schłodzony (36-40 stopni F), ten szampan ma aromaty i smaki jaśminu i mandarynki uzupełnione czerwoną maliną, truskawką i granatem. Ciesz się kremowym i soczystym wykończeniem!