Tortille z boczkiem i jajkiem
Bacon 'n' Egg Wraps może być dobrym przepisem na poszerzenie Twojej kolekcji dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera około 46 g białka , 53 g tłuszczu i łącznie 843 kalorie . Za 2,25 USD za porcję ten przepis pokrywa 33% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 4 osób. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka papryki, bekonu, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 30 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 64% . Podobne przepisy obejmują Bacon & Egg Bouquets , Bacon & Egg Toast Cups i Creamy Polenta with Egg, Arrabiata & Bacon .
Instrukcje
Na dużej patelni nieprzywierającej podsmaż cebulę i zieloną paprykę na maśle, aż zmiękną. W dużej misce ubij jajka, mleko, sól i pieprz.
Zalej warzywa na patelni.
Posyp serem i boczkiem. Smaż i mieszaj delikatnie na średnim ogniu, aż jajka będą całkowicie ścięte.
Nałóż 1/2 szklanki nadzienia na środek każdej tortilli; złóż brzegi nadzienia na wierzch.
Jeśli chcesz, podawaj z salsą.