Cream Cake może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, ciężką śmietanę do ubijania, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Chocolate Chip Cookie Oreo Brownie Ice Cream Cake (Slutty Brownie Ice Cream Cake), Łatwy tort lodowy z batem waniliowym i nadzieniem z kremem czekoladowym, oraz Ciasto marchewkowe z nadzieniem orzechowym i lukrem z serem śmietankowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smaruj jedną patelnię kwadratową 9x9 cali.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć. W trzech częściach dodawać mieszankę mąki na przemian ze śmietaną ubijającą do mieszaniny jaj, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Bicia
Proszek Do Pieczenia
Mąka Uniwersalna
Sól
Jajko
5
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 do 40 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu centrum wyjdzie czysta.