Tort Z Kremem Wiśniowym
Ten przepis serwuje 18 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, sok jabłkowy, nadzienie z ciasta wiśniowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort czekoladowo-wiśniowy z sorbetem wiśniowym, Tort Wiśniowy, oraz Tort Wiśniowo-Migdałowy podobnych receptur.
Instrukcje
Podziel ladyfingers wzdłuż; szczotkować sokiem.
Umieść warstwę ladyfingers po bokach i na dnie lekko nasmarowanego 9-in. patelnia springform.
W dużej misce ubić serek śmietankowy, aż będzie gładki; dodać cukier i 1/2 łyżeczki ekstraktu. Beat na medium przez 1 minutę. Wlać bitą śmietanę.
Rozłożyć w połowie na skorupie.
Ułóż pozostałe ladyfingers w sposób szprychowy.
Rozprowadzić równomiernie z pozostałą mieszaniną sera śmietankowego. Przykryć i schłodzić na noc.
Połączyć nadzienie ciasta i pozostały ekstrakt; rozprowadzić na warstwie sera śmietankowego. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny. aby podać, Usuń boki patelni.
W razie potrzeby udekorować migdałami i bitą śmietaną.