Torte z białej czekolady i migdałów może być tylko deserem, którego szukasz. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 467 kalorii, 8G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś batony do pieczenia czekolady, wanilię, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tort Czekoladowo-Migdałowy, Tort Czekoladowo-Migdałowy, oraz Tort Czekoladowo-Migdałowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 163°. nasmarować dno i bok 9-lub 10-calowej patelni sprężynowej ze skróceniem; lekko mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Piekarnik
2
Umieść migdały na nieczystej blasze ciastka; piec 4 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane. Rezerwy 2 łyżki migdałów do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
3
Umieścić pozostałe migdały w robocie kuchennym lub blenderze. Przykryć; przetworzyć do zmielenia migdałów; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
W małej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól; odstawić. W dużej misce, beat 1/2 Puchar masła i cukru granulowanego z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, skrobanie miski od czasu do czasu, aż puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Proszek Do Pieczenia
Masło
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Do Szczotkowania I Smażenia
5
Dodawać jajka po jednym na raz, bijąc z dużą prędkością po każdym dodaniu, aż będą gładkie i zmiksowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
6
Dodaj mleko, Likier, 1 łyżeczkę wanilii, mieszaninę mąki i zmielone migdały; ubić na średniej prędkości, aż będzie gładka. Wymieszać 6 uncji białej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Czekolada
Mączka Migdałowa
Likier
Wanilia
Mąka Uniwersalna
Mleko
7
Rozłóż ciasto na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Piec 50 do 55 minut lub aż centrum sprężyny z powrotem, gdy lekko dotknięte i góry jest równomiernie rumiane. Ostudzić 15 minut; usunąć stronę patelni. Całkowicie schłodzić, około 1 godziny 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
9
Tymczasem, w rondlu 2-quart, ciepła 4 uncje białej czekolady i wrzącej wody na małym ogniu, stale mieszając, tylko do momentu stopienia czekolady. Wymieszać 1 łyżeczkę wanilii; schłodzić do temperatury pokojowej. W dużej misce, beat 3/4 Puchar masła na średniej prędkości, aż puszyste. Stopniowo ubijaj w schłodzonej białej czekoladzie i cukrze pudrze, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Czekolada
Cukier Puder
Czekolada
Wanilia
Masło
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Do Szczotkowania I Smażenia
10
Uruchom długi nóż pod tortem, aby poluzować od dna patelni; przenieść do talerza do serwowania.