Tort Z Białej Czekolady I Migdałów

Tort Z Białej Czekolady I Migdałów
Torte z białej czekolady i migdałów może być tylko deserem, którego szukasz. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 467 kalorii, 8G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś batony do pieczenia czekolady, wanilię, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tort Czekoladowo-Migdałowy, Tort Czekoladowo-Migdałowy, oraz Tort Czekoladowo-Migdałowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 163°. nasmarować dno i bok 9-lub 10-calowej patelni sprężynowej ze skróceniem; lekko mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść migdały na nieczystej blasze ciastka; piec 4 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane. Rezerwy 2 łyżki migdałów do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Umieścić pozostałe migdały w robocie kuchennym lub blenderze. Przykryć; przetworzyć do zmielenia migdałów; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
W małej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól; odstawić. W dużej misce, beat 1/2 Puchar masła i cukru granulowanego z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, skrobanie miski od czasu do czasu, aż puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Dodawać jajka po jednym na raz, bijąc z dużą prędkością po każdym dodaniu, aż będą gładkie i zmiksowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
6
Dodaj mleko, Likier, 1 łyżeczkę wanilii, mieszaninę mąki i zmielone migdały; ubić na średniej prędkości, aż będzie gładka. Wymieszać 6 uncji białej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Mączka MigdałowaMączka Migdałowa
LikierLikier
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
7
Rozłóż ciasto na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Piec 50 do 55 minut lub aż centrum sprężyny z powrotem, gdy lekko dotknięte i góry jest równomiernie rumiane. Ostudzić 15 minut; usunąć stronę patelni. Całkowicie schłodzić, około 1 godziny 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Tymczasem, w rondlu 2-quart, ciepła 4 uncje białej czekolady i wrzącej wody na małym ogniu, stale mieszając, tylko do momentu stopienia czekolady. Wymieszać 1 łyżeczkę wanilii; schłodzić do temperatury pokojowej. W dużej misce, beat 3/4 Puchar masła na średniej prędkości, aż puszyste. Stopniowo ubijaj w schłodzonej białej czekoladzie i cukrze pudrze, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Cukier PuderCukier Puder
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
10
Uruchom długi nóż pod tortem, aby poluzować od dna patelni; przenieść do talerza do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
11
Rozłóż lukier na boku i na górze torte.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
12
Dekoruj zastrzeżonymi prażonymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn