Tort Urodzinowy Z Masłem Orzechowym

Tort Urodzinowy Z Masłem Orzechowym
Kremowe masło orzechowe ciasto urodzinowe może być tylko deser, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 514 kalorii, 4G białka, oraz 31 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Urodziny wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladowe kawałki toffi, cukier puder, jajka i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort Urodzinowy Z Masłem Orzechowym I Karmelem, Pecan-tort urodzinowy espresso z lukrem kawowym, oraz Tort Urodzinowy Masło Nerkowca dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 163°. w rondlu 1-quart, masło ciepła, 1/4 szklanki ubijania śmietany i brązowy cukier na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, Tylko do roztopienia masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
2
Wlać do dwóch 9-calowych okrągłych patelni na ciasto (nie używaj ciemnych lub nieprzywierających patelni).
3
W dużej misce, beat ciasto mix, woda, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu. Ostrożnie łyżka pół ciasta ciasto do każdej patelni, począwszy od zewnętrznej krawędzi i kontynuując w kierunku centrum tak mieszaniny brązowego cukru nie dostać przeniesiony na boki patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
4
Piec 30 do 37 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Uruchom nóż wokół krawędzi ciasta poluzować z patelni. Odwróć się do góry nogami na stojaki chłodzące, umieszczając papier woskowany pod stojakami, aby złapać kapanie. Pozostawić patelnie na ciastach 1 minutę przed wyjęciem. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
5
W schłodzonej średniej misce ubij na dużej prędkości śmietanę do ubijania, cukier puder i wanilię, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Na tacy do serwowania, umieścić 1 warstwę ciasta, brązowy cukier bok do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
7
Posmarować połową bitej śmietany. Wierzch drugą warstwą, brązowym cukrem do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Posmarować pozostałą bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Posypać kawałkami toffi. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki ToffiKawałki Toffi
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn