Tort rumowy Glorii
Gloria ' s Rum Cake może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 451 kalorii. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jeśli masz pod ręką wodę, jajka, mieszankę ciast i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżką wynik 16% to danie jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Tort rumowy Glorii, Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, oraz Chicken A la Gloria.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Na patelni rozpuścić 1 łyżkę roztopionego masła.
Posypać 1/4 szklanki cukru i drobno posiekane orzeszki pekan tak, aby pokryły patelnię.
W dużej misce wymieszać ciasto i pudding błyskawiczny.
Dodaj 1/2 szklanki wody, 1/2 szklanki oleju, 1/2 szklanki rumu i 4 jajka, wymieszaj do uzyskania gładkiego i dobrze wymieszanego.
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni.
Piec przez 55 do 60 minut w nagrzanym piekarniku lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta.
W rondlu na średnim ogniu połączyć 1/4 szklanki masła, 1/2 szklanki cukru, 1/8 szklanki wody i 1/8 szklanki rumu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zdjąć z ognia. Wbij otwory w dno ciasta widelcem.
Wlać glazurę na gorące ciasto. Pozostawić ciasto do całkowitego ostygnięcia przed wyjęciem z patelni.