Tort rumowy Glorii

Tort rumowy Glorii
Gloria ' s Rum Cake może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 451 kalorii. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jeśli masz pod ręką wodę, jajka, mieszankę ciast i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżką wynik 16% to danie jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Tort rumowy Glorii, Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, oraz Chicken A la Gloria.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Na patelni rozpuścić 1 łyżkę roztopionego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
PiekarnikPiekarnik
2
Posypać 1/4 szklanki cukru i drobno posiekane orzeszki pekan tak, aby pokryły patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
W dużej misce wymieszać ciasto i pudding błyskawiczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj 1/2 szklanki wody, 1/2 szklanki oleju, 1/2 szklanki rumu i 4 jajka, wymieszaj do uzyskania gładkiego i dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
5
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec przez 55 do 60 minut w nagrzanym piekarniku lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
7
W rondlu na średnim ogniu połączyć 1/4 szklanki masła, 1/2 szklanki cukru, 1/8 szklanki wody i 1/8 szklanki rumu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zdjąć z ognia. Wbij otwory w dno ciasta widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
WodaWoda
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Wlać glazurę na gorące ciasto. Pozostawić ciasto do całkowitego ostygnięcia przed wyjęciem z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn